Miért kell félnünk a “klímaszorongás” kifejezéstől?

pszichológia

A klímaszorongás kapcsán létezik egy nagyon is objektív szituáció: a világtársadalom egy rendkívül komplex gazdasági-ökológiai összeomlás határán van. Azt, hogy már benne van-e, vagy még egy kicsit előtte áll, nehéz megmondani, mert attól függ, honnan nézzük, mondjuk, Indiából vagy Európából. De a lényeg, hogy klímakatasztrófa van, vagy lesz.

ITT olvashatjátok a teljes cikket

Borítókép forrása: Pixabay

Hozzászólásokhoz gördülj a kapcsolódók alá!


Kedves olvasó,

ha nem vagy még támogató, lépj be a Klubba ITT. Csupán havi két kiló kenyér áráért, 2200 forint támogatásért elérsz minden támogatói tartalmat, a heti videókat és írásokat is. Alkalmi támogatásra Paypalon keresztül van lehetőség (kattints a kis gombra!).

Ha egyik mód sem megfelelő neked, de szeretnéd támogatni a Cenwebet és a rezervátumot, akkor keress minket mailben a hello@centauriweb.hu vagy a centauri16@gmail.com címen. Segítségedet előre is megköszönve, és remélve, hogy szövetségesek leszünk.   

még több környzet

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

Tetőzik a Duna Budapestnél

A magyarországi folyókon 826 kilométeren zajlik árvízi védekezés, a Duna ezekben az órákban tetőzik Budapestnél az alsó rakpart szintje körüli vagy azt kissé…Tovább

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük