Ilyen hangos tavasszal egy madárbarát kert | videó

Ilyen hangos tavasszal egy madárbarát kert | videó


Álmodik az ember. Ha gyermekkorában kitörölhetetlenül beleívódott a madarak éneke, ha a szemében maradt örökre az első rebbenés, az első suhanás, röppenés, szökkenés vagy verébugrás, akkor egész életében ott lesz előtte a vágy, hogy ezt lássa folyton, és azt érezze, amit akkor érzett: amikor először szivárgott be a verebek ricsaja a korareggeli redőny rései alatt.

A Mennyországot is madarakkal képzeli el.

A menyországban is mennyei mocsarakat lát és gémtelepeket. A menyország bokrosaiban is verebeket. Üdvözülésének zálogát látja minden madárban, és fanatikusként, Gaia elvakult, szélsőséges híveként sorsát és távoli jövőjét is madarakkal szeretné beteljesíteni.

Folyton lát egy bolygót maga előtt. Egy területet. Egy folyót, egy tavat, egy mezőt.

Egy világot, amit madarak járnak mindenütt.

Egy szférát, amit madarak zsivalya tölt ki faltól falig.

Voltaképp ezen a földi Mennyországon dolgozunk itt, és ha megállunk 2024 tavaszán az Őskökényesben, beleshetünk a Mennyország kulcslyukán, bepillanthatunk egy gyerek rendkívül korai fantáziavilágába, rálátást nyerhetünk egy pillanatra arra, hogy milyen lesz egy felvilágosult jövő, és nemcsak bennünk, hanem köröttünk is megszólalhat végre a Mennyország hangja, az élet kaotikus, mégis boldoggá formattáló zsongása.

Fogadjátok szeretettel ezt a rövid videót, és üdvözletemet a földi mennyből.


Hozzászólásokhoz gördülj a kapcsolódók alá!


Kedves olvasó,

ha nem vagy még támogató, lépj be a Klubba ITT. Csupán havi két kiló kenyér áráért, 2200 forint támogatásért elérsz minden támogatói tartalmat, a heti videókat és írásokat is. Alkalmi támogatásra Paypalon keresztül van lehetőség (kattints a kis gombra!).

Ha egyik mód sem megfelelő, de szeretnéd támogatni a Cenwebet és a rezervátumot, akkor keress minket mailben a hello@centauriweb.hu vagy a centauri16@gmail.com címen. Segítségedet előre is megköszönve, és remélve, hogy szövetségesek leszünk.   

még több “Kert és vadon”

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

             

3 hozzászólás

  1. Köszönöm, hogy hallhattam.
    Elragadó, a szférák zenéje sem lehet szebb. 🤗🐦‍⬛🐦🐸🕊

  2. Akkor én süket vagyok, mert Cen hangján kívűl más nem hallatszott a videóban, sokszor lejátszottam újra.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük