Legjobb védekezés a támadás? | 1. blogcast klubtagoknak

Legjobb védekezés a támadás? | 1. blogcast klubtagoknak


Podcast klubtagoknak


“Bárhogy is, fogadjátok majd szeretettel az első, eredetileg podcastnek készült adást. Nem álltam meg, hogy mögé ne farbrikáljak free-videókból némi hátteret”

Amint hallhattátok is az első mindenki számára nyilvános podcastban, az volt a terv, hogy a “nulladik” adást szintén a Spotify-ra rakjuk fel, csak épp védett tartalomként. Gondoltam, biztosan megoldható ugyanúgy vagy hasonlóképp, mint a Youtube-nál, de egyelőre nem sikerült ilyen megoldást találni a Spotify-on, így jobb híján azt a megoldást választottam, hogy videót írtam belőle.


Nem hiszitek el, de miután 4-5 óra alatt írta meg a gépem a videót, a Youtube-ra hajnali 4-től este 20.20-ig tartott feltölteni. Tényleg sokkal gyorsabb és praktikusabb lesz sok esetben a Spotify, bár az a helyzet, hogy egyelőre csak egyetlen embertől kaptunk visszajelzést arra vonatkozóan, hogy jó lesz- e egy kis CW-rádió.

Nem álltam meg, hogy mögé ne farbrikáljak free-videókból némi hátteret arra az esetre, ha valaki nemcsak hallgatja. Mégsem akartam egy egy fotó rakni mögé. Talán épp ez volt a gond. A videó teljes feltöltése még mindig nem fejeződött be, ráadásul valami tiltást is kapott, szóval sajnos ma már – hiába harangoztam be – aligha lesz nézhető-hallható.

Ami a podcast témáját illeti, újfent elbizonytalanodtam, helyes-e ilyen szinten megosztani mindent a támogatókkal, de a szívem azt súgja, hogy igen. Ha újabb fejlemény lesz, és végre elérhetővé válik a klubtagoknak szánt felvétel, újra jelentkezem, frissítem ezt a posztot, és védetté teszem a klubtagok számára.

Hasonló adást legközelebb jövő hétfőn hajnalra tervezek.


Illusztrációk: Pixabay

Hozzászólásokhoz gördülj a kapcsolódók alá!


Kedves olvasó,

ha nem vagy még támogató, lépj be a Klubba ITT. Csupán havi két kiló kenyér áráért elérsz minden támogatói tartalmat. Alkalmi támogatásra Paypalon keresztül van lehetőség (kattints a kis gombra!).

Ha egyik mód sem megfelelő, de szeretnéd támogatni a Cenwebet és a rezervátumot, akkor keress minket mailben a centauri16@gmail.com címen. Segítségedet előre is köszönjük!   

még több exkluzív tartalom

2 hozzászólás

  1. Hú, nagyon jó lendület volt, jól birta a hangod is. 🙂 Viszont nem jött át a nádirigó, és semmi hajnali madárhang. Szívesen hallgatnám Marát is, sokkal közvetlenebb mint olvasni!

  2. Leonardo és Szívlapát- de jó:-))no persze nekem rögtön beugrott egy film a “láthatatlan fény”- a háború alatt egy vak francia lány és egy német katona kapcsolatba lép egy olyan rádiós csatornán amit gyerekként mindketten hallgattak. Fejhallgató, mikrofon, meg a recsegő rádió- jó kis retros történet, ehhez valóban nem kell ott szörfölni és olvasni a magazin oldalain. Klassz ötlet és de jó, hogy hallhatjuk majd Marát is. Hangos magazin- szó se róla klassz újításaitok vannak.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük