Téli Élménypark nyílik Budapest szívében

jégpálya Budapest

Jégpálya nélkül nem is lennének teljesek Budapest karácsonyi élményei


Hamarosan nyitnak a főváros legnagyobb karácsonyi vásárai, november 24-én, pénteken pedig a főváros téli ünnepe is elkezdődik. Körülnézhetünk a Deák Ferenc téri karácsonyi vásáron, a Városháza Téli Élményparkban pedig az ünnepi díszbe öltöző jégpályán korcsolyázhatunk.

A pálya január 7-éig tart nyitva hétfőtől szerdáig reggel és este nyolc óra között, míg csütörtöktől vasárnapig egészen este kilencig.A belépőjegy 1950 forintba kerül, amiből az Énbudapestem applikációval tizenöt százalék kedvezményt kaphatunk, hetvenkét órás Budapest Carddal pedig egy alkalommal ingyen használhatjuk a jégpályát. A helyszínen – a készlet erejéig – korcsolyát is lehet majd kölcsönözni, az árakról bővebb információ a weboldalon érhető el.

A Deák Ferenc téri Karácsonyi Vásárban és a Városháza parkban is lesz sült gesztenye, kürtőskalács és lángos is. A Deák térre hazai, kézzel készített termékekkel érkeznek az árusok, a kézműves standoknál egyedi tárgyakat és gasztroajándékokat szerezhetünk be.December 3-án, az első adventi vasárnapon közös gyertyagyújtással készülnek a szervezők, december 6-án pedig a Mikulás is ellátogat a parkba, akivel fotózkodhatnak és korcsolyázhatnak is a kicsik. A karácsonyi installáció, a fényoroszlánok és a fotófal előtt adventi csoportképet és szelfit lehet készíteni.

A Baptista Szeretetszolgálat cipősdoboz-akciója is kitelepül a Városháza parkba november 24. és december 18. között. Ide várják a nehéz körülmények között élő gyerekek részére cipősdobozba csomagolt hasznos és kedves ajándéktárgyakat, játékokat.

Forrás és képek: Budapest Brand nZrt.

Hozzászólásokhoz gördülj a kapcsolódók alá!


Kedves olvasó,

ha nem vagy még támogató, lépj be a Klubba ITT. Csupán havi két kiló kenyér áráért, 2200 forint támogatásért elérsz minden támogatói tartalmat, a heti videókat és írásokat is. Alkalmi támogatásra Paypalon keresztül van lehetőség (kattints a kis gombra!).

Ha egyik mód sem megfelelő neked, de szeretnéd támogatni a Cenwebet és a rezervátumot, akkor keress minket mailben a hello@centauriweb.hu vagy a centauri16@gmail.com címen. Segítségedet előre is megköszönve, és remélve, hogy szövetségesek leszünk.   

még több karácsony

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

Ennyit költünk az idén karácsonyfára

Valamivel a tavalyi ár felett lehet kapni az idén karácsonyfát, az árusok a tavalyinál kisebb kereslettel indokolják a körülbelül öt százalékos áremelést…Tovább

Teljes pompában a miskolci fényvillamos

Idén is kitett magáért a Miskolc Városi Közlekedési Zrt., és kívül-belül megújult Miskolci Adventi Villamost álmodott meg. Ebben az évben tizenkettedik alkalommal…Tovább

még több Budapest

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük