Idén ezek a témák foglalkoztatták a leginkább az embereket

Elkészült a Google Kereső magyarországi toplistája


A Google minden év végén nyilvánosságra hozza, hogy keresője szerint milyen eseményekre, hírességekre és helyekre kerestek rá leggyakrabban az emberek, bemutatva ezzel az adott időszak legnépszerűbb témáit, valamint a legfontosabb változásokat az előző évi trendekhez képest. A Year in Search oldalon a magyar és globális listák mellett a világ számos országának idei eredményei is elérhetők.

A Google Kereső idei magyarországi toplistáját a személyek közül Azahriah, a filmek közül az Oppenheimer, a receptek közül pedig az őzlábgomba vezeti.

A legkeresettebb hírességek listáján Azahriah zenész-énekest Eszenyi Enikő színésznő követte, de sokan kerestek rá Suhajda Szilárd magyar hegymászó és Matthew Perry amerikai színész halálára is.

A filmek, sorozatok és televíziós műsorok felkapott keresései között hazai és nemzetközi találatok is szerepeltek, dobogós helyezést ért el az idei év két nagy riválisa, Christopher Nolan Oppenheimer és Greta Gerwig Barbie című filmje, de előkelő helyen végzett a Hazatalálsz című magyar sorozat, valamint a Sztárbox és a Nyerő Páros is.

A legnépszerűbb sportesemény az Atlétikai Vb és Eb selejtező lett, utóbbinál a Szerbia és Bulgária ellen játszott meccsek eredményei érdekelték leginkább a magyarokat. A közkedvelt elektronikai eszközök piacát 2023-ban is az iPhone termékek uralták, a videójátékok közül a Stumble Guys és a Hogwards Legacy került ki győztesen. Az idei év legdivatosabb receptje az őzlábgombáé és az almás pitéé lett.

Forrás: MTI, kép: Unsplash

Hozzászólásokhoz gördülj a kapcsolódók alá!


Kedves olvasó,

ha nem vagy még támogató, lépj be a Klubba ITT. Csupán havi két kiló kenyér áráért, 2200 forint támogatásért elérsz minden támogatói tartalmat, a heti videókat és írásokat is. Alkalmi támogatásra Paypalon keresztül van lehetőség (kattints a kis gombra!).

Ha egyik mód sem megfelelő neked, de szeretnéd támogatni a Cenwebet és a rezervátumot, akkor keress minket mailben a hello@centauriweb.hu vagy a centauri16@gmail.com címen. Segítségedet előre is megköszönve, és remélve, hogy szövetségesek leszünk.   

még több élet

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

Elásott kincset találtak a Tisza-tónál

Földbe rejtett, 70 ezüstérméből álló bécsi fillér és egy ezüst áldozókészlet is előkerült a Régészeti Intézet Tisza-tó, Tomajmonostora melletti kutatási projektjében…Tovább

még több tech

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

Kínai közutakon futhat az önvezető Tesla

A Reuters hírügynökség belső vállalati forrásoktól származó értesülése szerint a Tesla teljesen autonóm önvezető szoftverre tervez hatósági engedélyt kérni Kínában…Tovább

2 hozzászólás

  1. Meglepő adatok. Az Oppenheimer valóban igen jó film- Cillian Murphy fantasztikus benne. Én nem kerestem rá sem az őzláb gombára, sem a pitére, de még Suhajda Szilárdra sem. A Barbie filmet sem láttam- nem is tervezem megnézni, a Hazatalálsz sorozatról nem is hallottam. Milyen érdekes, hogy könyves oldalak nincsenek a befutók között, vagy a nívós podcastok.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük