🎬 Élő közvetítés a madáretetőről!

Élő közvetítés a madáretetőről!

kert & vadon

2024.02.25-én délután körülbelül egyórás élő adást adtunk Facebookon a madárbalkonról, két apropóból is. Az eredeti terv az volt, hogy a hétvégén, vasárnap, amikor a legtöbben érnek rá, elbúcsúztatjuk a 2023/24-es madáretetési szezont, hisz a következő hét az előrejelzés szerint már kirobbanó tavaszt hoz, leginkább március végének vagy április elejének megfelelő meleggel, így a madáretetésnek is hamar vége szakad.

Épp készülődni kezdtünk a közvetítéshez,

kimentettem a zenéket, az ablakhoz húztam a kábeleket, megírtam egy rövid szkriptet, hogy tudjam, mi mindenről kellene szót ejteni, amikor

váratlanul olyan forgalom támadt a madárbalkonon és a földszinti terasz előtti szóróetetőn, amihez foghatót az egész szezonban nem láttunk, s nemcsak sok madár jött, hanem végre beesett pár zöldike és egy népes tengelice-csapat is. Így délután 14.30-kor abban a reményben kezdtük meg az élő adást, hogy először az élőzések során talán együtt is láthatunk tengelicéket a madárbalkonon.

Az élő adást ITT nézhetitek vissza 30 napig.

Kövessetek minket Facebookon, és iratkozzatok fel a Youtube-csatornánkra is, mert a komolyabb és igazán szép közvetítések ott voltak és a jövőben is ott lesznek.         


YOUTUBE

EZ A TUTI


2024.02.25. | madárbalkon | Fotó: Centauri

Hozzászólásokhoz gördülj a kapcsolódók alá!


Kedves olvasó,

ha nem vagy még támogató, lépj be a Klubba ITT. Csupán havi két kiló kenyér áráért, 2200 forint támogatásért elérsz minden támogatói tartalmat, a heti videókat és írásokat is. Alkalmi támogatásra Paypalon keresztül van lehetőség (kattints a kis gombra!).

Ha egyik mód sem megfelelő, de szeretnéd támogatni a Cenwebet és a rezervátumot, akkor keress minket mailben a hello@centauriweb.hu vagy a centauri16@gmail.com címen. Segítségedet előre is megköszönve, és remélve, hogy szövetségesek leszünk.   

még több “Kert és vadon”

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

még több madáretetés

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

Tudod, miről híresült el a kék cinege?

A kék cinegék ügyessége, leleményessége meglepte a briteket is, habár kevés náció rajong olyan össznépi szinten a madarakért, mint épp a britek. Miután fény derült…

Légy oly kedves, oszd meg ezt a cikket!
Köszönjük!

3 hozzászólás

  1. Azt hiszem, egy kis zavar támadt az időben, Cen’! 🤔 26-a ugyanis ma van, az élőzés tegnap, 25-én volt. (Először megijedtem, hogy lemaradtam egy mai élő adásról. 🙂)

    1. Author

      Igen, köszi a helyesbítést, javítom!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük