Mi van a halál után? | Videó

Mi van a halál után? | Videó


Színnel lélekkel | blog


“…Azóta egyre sűrűbben élem át ezt az élményt, a felszabadulás, a megszabadulás adományát…

Nagypénteken éreztem először azt a felszabadulást, csaknem egy évvel az infarktus után, ami talán azt jelezte, hogy lehetséges az élet egy olyan súlyos infarktus, egy olyan ideiglenes halál után is, amibe tavaly fejjel előre, mint egy verembe, belezuhantam. Azóta egyre sűrűbben élem át ezt az élményt, a felszabadulás, a megszabadulás adományát, néha percekre, néha órákra, de van már olyan is, hogy egy egész délelőtt telik el úgy, hogy nincs semmi, ami a tavalyi kis halálra emlékeztetne.

Van élet, a halál után.

És a második halál után is talán.

Fogadjátok szeretettel az alábbi videót! Üdv: Cen”

A felvétel 2024.04.26-án készült.


Hozzászólásokhoz gördülj a kapcsolódók alá!


Kedves olvasó,

ha nem vagy még támogató, lépj be a Klubba ITT. Csupán havi két kiló kenyér áráért elérsz minden támogatói tartalmat. Alkalmi támogatásra Paypalon keresztül van lehetőség (kattints a kis gombra!).

Ha egyik mód sem megfelelő, de szeretnéd támogatni a Cenwebet és a rezervátumot, akkor keress minket mailben a centauri16@gmail.com címen. Segítségedet előre is köszönjük!   

még több blog

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

Ezer tonna bronz | Igazság és tisztaság

„Szárnyas szív” ezt aligha viselheti el. Lehetséges-e megírni egy olyan könyvet, mely megmutatja, mennyi közöttünk a farizeus, és milyenek-mifélék is azok, akik tisztának…Tovább

4 hozzászólás

  1. Lehet, hogy a halál már lemondott rólad, Cen’. Látta, hogy nehéz eset vagy, nem adod meg magad könnyen, hát legyintett egyet, és tovább állt, hogy könnyebb prédát keressen. 🙂

    Sajnos, nagyon úgy néz ki, hogy visszajön egyszer, eljön valamikor mindenkiért, de szerencsére nem tudjuk, hogy mikor. Ezért aztán nem is kell ezzel foglalkozni. Ne is gondoljunk rá! Te se élj úgy, hogy gyakran foglalkoztat ez a gondolat!

    (S ha mégis lenne egy másik élet, és te eljutsz az Alfa Centaurira, akkor küldj majd egy képeslapot ide a Földre azoknak, akik élnek még! 😉🙂)

  2. Kívánom, hogy tiéd legyen “az öröklét fényűzése” Cen’, hogy boldogíts eljövendő nemzedékeket a gondolataiddal!
    Az lenne jó, ha már nem gondolnál az elmúlásra, fiatal vagy, arra gondolj, hogy mennyi minden vár rád. 😊

  3. Ha ez számít, én sem értek vele egyet! Még egy szavazat a halálon túli folytatásra! Sőt! Én már megkaptam a bizonyosságot! Nem hiszed el talán, de egy Robin volt a postás! Persze azért amíg lehet, legyünk itt! Legyél itt, legyél nekünk (is)!

  4. Feltámadás 1, a halacskás történet a patakban pedig a birtok feltámadása a Ti örömötökre❤

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük