Duett éjjelre | Nick Cave & The Bad Seeds

Nick Cave

Duett éjjelre | Nick Cave & The Bad Seeds


Leginkább az én hibám, hogy az utóbbi napokban el-elmaradt a zene. Más kérdés, hogy nem is igen hiányoltátok. Bár úgy sejtem, van aki hiányolta, csak épp még nem tette szóvá. De előbb-utóbb rákérdezett volna. Talán már csak napok kérdése volt.

Bárhogy is, most – mivel több duettet is hoztunk az utóbbi hetekben – egy újabb duettel búcsúztatjuk ezt a mozgalmas és tartalmas napot. Nem tudom, van-e egyáltalán érkezésetek olvasni az oldalt. Most a zenehiány oka némiképp az is, hogy próbálunk gyorsítani, mert egyszer, előbb-utóbb muszáj lesz nyilvánosan is elindulni. Meg is tennénk, ha pár alapvető dolog nem hiányozna még mindig. De talán érzékeltétek, hogy új megoldások és sok új apróság került fel a weboldalra ezen a héten is.

Köszönöm, köszönjük a támogatásotokat, és aludjatok jól!


még több zene

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

3 hozzászólás

  1. Pontosan úgy van, ahogy írod. 🙂
    Én bizony hiányoltam, de azért nem szóltam, mert tudtam, hogy sok más egyéb dolgotok van az oldalon/oldallal mostanság – néha tapasztaltam is a változtatásokat -, bár készültem rá, hogy mailben rákérdezek előbb, utóbb.
    Mert már nagyon megszoktam, hogy reggel zene vár, amikor megnyitom a honlapot, és este is kíváncsian vártam mindig, hogy mivel búcsúztatjátok a napot.
    Ma viszont nagyon szép esti zenét kaptunk kárpótlásul. Köszi! 🙂

      1. Nem kell megköszönnöd! Ez a minimum most.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük