🎧 Csak meredünk magunk elé | Fatboy Slim

fatboy slim

Csak meredünk magunk elé | Fatboy Slim


Van az úgy, hogy lemerül az összes akksi, mégis menni kell, akár hétvégén is. Hajnali négy van. Pörgős hétvége jön. Kívánom, hogy ti heverésszetek és komótosan induljatok neki a napnak. Remélem, már tegnap vagy tegnapelőtt bevásároltatok. Remélem, nálatok már minden kifogástalanul működik. Remélem, jut idő egy lomha kávézásra. Remélem, hétfő reggelig nem kell kilépnetek a papucsból. Remélem, pikk-pakk minden, tiszta és világos, meleg és frankó. Remélem, minden oké, minden elég,

a bruttó és a nettó is rendben

minden értelemben.

Nálam kissé más a helyzet, és ha nálatok is, ha bevásárlás, munka, mozgólépcső, sztráda, favágás, nagy utazás vagy nagytakarítás vár rátok, ha ma is tempózni kell, szemben az árral, erős ellenszélben, netán a krónikus télvégi fáradtság ellenében, holott szívetek szerint csak kibámulnátok a fejetekből,

akkor az erő legyen veletek és kísérjen titeket a Fatboy Slim. Uff!

Borítókép: screenshot a klippből


Hozzászólásokhoz gördülj a kapcsolódók alá!


Kedves olvasó,

ha nem vagy még támogató, lépj be a Klubba ITT. Csupán havi két kiló kenyér áráért, 2200 forint támogatásért elérsz minden támogatói tartalmat, a heti videókat és írásokat is. Alkalmi támogatásra Paypalon keresztül van lehetőség (kattints a kis gombra!).

Ha egyik mód sem megfelelő, de szeretnéd támogatni a Cenwebet és a rezervátumot, akkor keress minket mailben a hello@centauriweb.hu vagy a centauri16@gmail.com címen. Segítségedet előre is megköszönve, és remélve, hogy szövetségesek leszünk.   

még több zene

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

2 hozzászólás

  1. Most egy kicsit megzavarodtam, mert ezt a posztot nem igazán tudom elhelyezni az időben. 🤔
    Kicsit későn raktad ki? Vagy túl korán? (Vagy lehet, hogy egy más alkalommal kint volt már?)

    A hosszú hétvége – ami ráadásul a karácsonnyal válik hosszúvá – még igen messze van, és addig, bizony, még nagyon sok tennivaló van, többször is ki kell lépni a papucsból.

    De a zene jó! 🙂 Hétindítónak pláne.

  2. Szuper jó:-) Hullakettőstádium:-)))így egybe-ha nagyon kifáradtam így mondom- alig várom, hogy csak üljek és olvassak, vagy hülye amerikás karácsonyi filmeket nézzek.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük