Apróság a fa alá: 2024-től szerkesztőségi telefon és fogadóóra

Apróság a karácsonyfa alá: szerkesztőségi telefon és fogadóóra


Páraknak már feltűnt, hogy három-négy hete olyasmit láthattok a Facebook-oldalon, amit eddig nem, és ami némiképp meglepő is lehet, van ott ugyanis már egy telefonszám is. Ez nyilván nem az én magánszámom. Ez egy szerkesztőségi telefon száma.

+36 30 271 5218

Továbbra is reméljük, hogy a Cenweb középtávon is működtethető lesz

(2024-ben eldől ez is), így élesítettünk egy szerkesztőségi mailcímet, pár hónapja többek között ezen fogadjuk a világ minden részéről – és tényleg a világ minden részéről – a sajtóhíreket, közleményeket, főként a természetvédelemmel, környezettel, tudománnyal és madarakkal kapcsolatos híreket. A felhozatal olyan bőséges és annyira lenyűgöző, hogy eddig nemigen tudtunk élni vele, ketten mindehhez egyelőre kicsit kevesek vagyunk, pontosabban az időnk kevés.

hello@centauriweb.hu

Ugyanezen a mailcímen azonban bárki megkereshet minket, ha valami olyasmit lát, olyasmiről értesül, ami szerinte a Cenwebre kívánkozik. A maileket viszont nem látjuk rögtön, azokat csak bizonyos időnként nézzük. Erre lesz jó a szerkesztőségi telefon.

Arra – ha valami sürgős – küldhettek sms-t. A telefon az év elejétől mindig nálunk lesz, feltöltve, bekapcsolva, és azonnal látjuk, ha érkezik valami.

Mindez persze talán inkább nekünk lesz segítség idővel, ha valóban rendszeresen kapunk tőletek infókat, hogy érthetőbb legyen, egy kézen fekvő, egyszerű példával élve, mondjuk, ha valaki látványos időjárás fotót küld nekünk. Vagy olyan helyen tartózkodik épp, ahol sokakat érdeklő esemény történik, koncert vagy vulkánkitörés, esetleg a kertjében felbukkan egy rubinbegy.

Ilyen és sok más esetben szeretettel várjuk és fogadjuk a hírt, esetleg a képeket és videókat a szerkesztőségi mailcímen, de fontos lenne, ráküldeni egy sms-t is, ha valóban bréking, sürgős vagy fontos a dolog. Mindez tényleg nekünk lesz segítség és a Cenwebet teszi informatívabbá.

De amitől talán tényleg ajándék a szerkesztőségi telefonszám:

2024 elejétől tartunk „szerkesztőségi fogadóórákat”,

magyarán egy-egy olyan délelőttöt, amikor a szerkesztőség számon elérhető leszek, amikor hívásokat fogadunk és én leszek a vonal végén. Ilyenkor nemcsak azért lehet keresni majd minket, hogy infókat osszatok meg velünk, hanem akár kérdezhettek is, és ha kedvetek úgy tartja, akár egy szimpla beköszönés is belefér majd.

Szilveszter környékén meg is adjuk az első fogadónap időpontját.                         


Illusztrációk: Pixabay

Hozzászólásokhoz gördülj a kapcsolódók alá!


Kedves olvasó,

ha nem vagy még támogató, lépj be a Klubba ITT. Csupán havi két kiló kenyér áráért, 2200 forint támogatásért elérsz minden támogatói tartalmat, a heti videókat és írásokat is. Alkalmi támogatásra Paypalon keresztül van lehetőség (kattints a kis gombra!).

Ha egyik mód sem megfelelő neked, de szeretnéd támogatni a Cenwebet és a rezervátumot, akkor keress minket mailben a hello@centauriweb.hu vagy a centauri16@gmail.com címen. Segítségedet előre is megköszönve, és remélve, hogy szövetségesek leszünk.   

még több cenweb

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

még több karácsony

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

Mikor voltak a leghavasabbak a karácsonyok?

Az Országos Meteorológiai Szolgálat összefoglalót készített arról, hogy mennyire voltak havasak a karácsonyok 1901-től kezdve. Ebből kiderül, hogy a havas karácsonyok gyakorisága…Tovább

1 hozzászólás

  1. Ez szuper! 🙂

    Én már próbálkoztam december 16-án – szeretem kipróbálni az új dolgokat, hogy tényleg működnek-e -, és küldtem egy mailt a szerkesztőségi email címre, de elképzelhető, hogy nem olvastátok még, mert nem reagáltatok rá. Olyasmit láttam, ugyanis, ami – szerintem legalább is – ott lehetne a Cenweben.
    A mailben többet is írtam róla. 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük