A Google magyar tudósa a mesterséges intelligenciáról

Mesterséges intelligencia

A Google magyar tudósa a mesterséges intelligenciáról


Az egyik legidézettebb magyar tudós célja már gimnazista kora óta az, hogy az MI segítségével oldja meg az „egész matematikát”, de pontosan tudja, hogy a tanuló algoritmusok, amiken dolgozik, nem ébredhetnek öntudatra, amint azt tavaly egy volt kollégája állította. Szegedy Krisztiánt a zseni természetéről – három testvére közül kettő nemzetközileg jegyzett matematikus – és az MI veszélyeiről is kérdezte a Válasz Online.

Kép:

Hozzászólásokhoz gördülj a kapcsolódók alá!


Kérj tőlünk hírlevelet!

  Név*

  Email cím*


  Támogasd a Cenwebet extrákért, és hogy sokáig tartson ez a közös kaland!

  Abban hiszek – és azt szeretném –, ha ezen a kérésen hamar túljutnál, és az oldal maga győzne meg arról, hogy érdemes ez a projekt a támogatásodra. Fontos a marketing, nem kétlem, de szeretném azt hinni, hogy az utóbbi 15 év a legjobb érv.

  még több MI

  Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

  még több számítógép

  Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

  Új európai szuperszámítógép készült

  Barcelonában átadták a MareNostrum 5 elnevezésű, világszínvonalú szuperszámítógépet, amely a nyolcadik ilyen Európában működő eszköz. A MareNostrum 5 jelenleg egyike a világ tíz…Tovább

  1 hozzászólás

  1. Nagyon érdekes cikk!!
   Ez is azok közé tartozott, amit a felkerülésekor nem volt időm elolvasni, de megjegyeztem, hogy alkalmasint majd el akarom. Ennek most jött el az ideje. 🙂
   De hát egy magazin így működik, nem? Belelapoz az ember, átfutja a kínálatot, és ha éppen nincs ideje, akkor később visszatér azokhoz a cikkekhez, amik érdeklik.

  Vélemény, hozzászólás?

  Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük