2024 februárja az elrugaszkodás hónapja volt

2024 februárja az elrugaszkodás hónapja volt


Nemrégiben beszámoltunk már róla, hogy a Cenweb szokatlanul jól hasít. Nem mintha eddig siralmas lett volna. De tény, hogy ez a február már nem vethető össze semmivel, ami korábban történt. Ezt a februárt nem fogjuk egyhamar elfelejteni. Két okból sem.


  • Ha esetleg nem folytatódna márciusban a „szárnyalásunk”, akkor legszebb emlékként sokszor fog eszünkbe jutni ez a február.
  • Ha pedig nem szakad meg a progresszív emelkedés, mindig tudni fogjuk, hogy 2024 februárjában lőtt ki a csóva a kis rakétánk aljából.

Támogassátok továbbra is a munkánkat, a weboldalt és a rezervátumot, legyetek „médiagerillák”, osszátok meg a cikkeinket és vigyétek el csoportokba!

Március 15-én ünnepli az új Cenweb az egy éves születésnapját (meg a régi oldal 15 éves születésnapját), így aztán érlelődik már a döntés: ahelyett, hogy abbahagynánk (bár alapvetően még mindig grátisz készítjük az oldalt), a következő évben még inkább rákapcsolunk.

A februári kilövés épp jókor jött.

Így most sokkal könnyebb dönteni. Most, hogy látjuk: időnként már egészen nagy hírportálokkal is összemérhető a teljesítményünk (például az egyik közismert hírportál szó szerint 16 ezerszer több pénzből mindössze 15-ször több olvasót ér el, mint mi).

Pedig két dologgal lehet elérni nagy olvasottságot:

  • politikával
  • és bulvárhírekkel

Mi nem élünk egyikkel sem, bár egyesek szerint néha bulvárosak a címeink, de ezt vállaljuk. Én pedig speciel azt gondolom, hogy ez elitista szemszögből tűnhet így.

Már nem kétséges:

ha nem jön valami nagy baj, akkor egy év múlva sokmilliós elérésünk lesz. Nem százezer felhasználót érünk el (most körülbelül évi 1.100.000 felhasználó várható a weboldalon, a Facebookon pedig 15.600.000 elérés), hanem több millió embert! Ez akár azt is jelentheti, hogy újabb év múlva biztosítékot adhatunk arra, hogy további évekig működik majd az oldal.

Március 15-re

kisebb-nagyobb fejlesztésekkel, újabb ráncfelvarrásokkal készülünk. Ha van véleményetek, tanácsotok, kritikátok, ötletetek, ne dugjátok véka alá! Segítsetek azzal is, hogy elmondjátok, mit szerettek, mi nem tetszik, szerintetek mi lenne jobb, a legjobb. Korábban is sokat tanultunk tőletek, törzsolvasók visszaigazolhatják, hogy őszintén vevők vagyunk a segítő szándékú észrevételekre. Szóval hajrá!         

Hozzászólásokhoz gördülj a kapcsolódók alá!


Kedves olvasó,

ha nem vagy még támogató, lépj be a Klubba ITT. Csupán havi két kiló kenyér áráért, 2200 forint támogatásért elérsz minden támogatói tartalmat, a heti videókat és írásokat is. Alkalmi támogatásra Paypalon keresztül van lehetőség (kattints a kis gombra!).

Ha egyik mód sem megfelelő, de szeretnéd támogatni a Cenwebet és a rezervátumot, akkor keress minket mailben a hello@centauriweb.hu vagy a centauri16@gmail.com címen. Segítségedet előre is megköszönve, és remélve, hogy szövetségesek leszünk.   

még több cenweb

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

1 hozzászólás

  1. Nem tudtam, hogy “médiagerilla” vagyok, de az leszek ezután is. 🙂
    Ha egy cikk címe figyelemfelkeltő, az teljesen rendben van. Ha félrevezető, mert kattintásvadász, az nem, de a ti cikkeitek címe nem ilyen!!

    Fontoljátok meg a reklámok elhelyezését az oldalon! (Mostantól ezt fogom javasolni, amikor csak lehet. Eléggé kitartó tudok lenni, ezt már megtapasztalhattátok. 🙂 )

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük