Valós idejű vonat- és buszmenetrend készült

vonat- és buszmenetrend

Valós idejű vonat- és buszmenetrend készült


Elindult a MÁV-Volán-csoport EMMA (Egységes Menetrend Magyarországon) elnevezésű utazástervezőjének tesztüzeme. A platformon elérhetőek a MÁV-Start, a GYSEV, a MÁV-HÉV és a Volánbusz helyközi járatai mellett az egyes helyi járatok járatok valós idejű adatai is, így könnyebb megtervezni az utazást vonattal illetve busszal. A keresőben jelenleg hetven település szerepel.

Az EMMA célja, hogy teljes útvonaltervet javasoljon az utazóknak. Miután kiválasztottuk az útvonalat, egy gombnyomással a jegy.mav.hu oldalra navigálhatunk, ha meg is vennénk a jegyet.


A tesztüzemből adódó tapasztalatok alapján továbbfejlesztik az oldal funkcióit, és újabb településeket vesznek fel a kínálatba. Az észrevételeket az eszrevetel@mav-start.hu e-mail címen várják. Bővebb információk a MÁV oldalán találhatók.

Forrás: MTI, kép: Unsplash

Hozzászólásokhoz gördülj a kapcsolódók alá!


Kedves olvasó,

ha nem vagy még támogató, lépj be a Klubba ITT. Csupán havi két kiló kenyér áráért elérsz minden támogatói tartalmat. Alkalmi támogatásra Paypalon keresztül van lehetőség (kattints a kis gombra!).

Ha egyik mód sem megfelelő, de szeretnéd támogatni a Cenwebet és a rezervátumot, akkor keress minket mailben a centauri16@gmail.com címen. Segítségedet előre is köszönjük!   

még több utazás

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük