Új állatvédelmi tananyag készült

állatvédelmi tananyag

Új állatvédelmi tananyag készült


A Közös ügyünk az állatvédelem Alapítvány állatvédelmi tananyagot és képzési sorozatot készített jogalkalmazóknak, hogy hatékonyabbá és gördülékenyebbé váljanak az állatvédelmi eljárások. A több mint 1400 oldalas kiadványok letölthetők lesznek az alapítvány oldaláról.

Mint közleményükben írták, lényeges, hogy az állatvédelmi eljárásokban részt vevő valamennyi szereplő – az állatvédelmi hatóságok, jegyzők, járási és kormányhivatalok ügyintézői, állatorvosok, rendőrök, polgárőrök és civil állatvédők – alaposan ismerjék a hatályos állatvédelmi jogszabályokat, hatásköröket, lehetőségeket, valamint a szakmai protokollokat és etikai szabályokat.

A program első fázisában modulszerűen felépített tananyagokat fejlsztenek és kiadványokat állítanak össze, a második fázisban online képzéseket, szakmai napokat és országjárást terveznek. Ezek során lehetőség nyílik tapasztalatcserére, gyakorlati jellegű információk átadására, a helyi jó gyakorlatok megismerésére és a szakmai kapcsolatok erősítésére is.

Forrás: MTI, kép: Unsplash

Hozzászólásokhoz gördülj a kapcsolódók alá!


Kedves olvasó,

ha nem vagy még támogató, lépj be a Klubba ITT. Csupán havi két kiló kenyér áráért elérsz minden támogatói tartalmat. Alkalmi támogatásra Paypalon keresztül van lehetőség (kattints a kis gombra!).

Ha egyik mód sem megfelelő, de szeretnéd támogatni a Cenwebet és a rezervátumot, akkor keress minket mailben a centauri16@gmail.com címen. Segítségedet előre is köszönjük!   

még több állatvédelem

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

A láthatatlan ragadozó | A vadmacska

A vadmacska megritkulásának elsődleges oka ugyanaz, ami sok más veszélyeztetett faj esetében is: az élőhelyek leromlása, eltűnése. Itt azonban fokozottan érvényes ez…Tovább

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük