Továbbra is első dolgom, hogy megköszönök minden véleményt, támogatást és segítséget. Úgy tűnik, jó irányba haladunk, bár – ha minden igaz – a java csak most jön. Nem is arra gondolok, hogy még kettő szűk hét, míg ez az oldal mások számára is nyilvános lesz, hanem arra, hogy a napokban jönnek az „utolsó” nagy felületfejlesztések.
Talán nem látszik, de a magazin még mindig alapüzemmódban működik és számos, várhatóan látványos funkciót eddig nem tudtunk bevetni.
Ez akár már ma megváltozhat.
Addig is a folyamatos tesztüzem mellett – akadt olyan nap, amikor 30-40 alkalommal frissültünk! – minden nap történik valami kisebb-nagyobb fejlesztés, így például tegnap előtt a konyhámat kellett kicsit átfazonírozni a weboldal kedvéért. Szeretek sütni-főzni, mint tudjátok, de nem véletlenül készítek ételfotókat (már ha készítek) szinte mindig kültéren. A konyha pultja nem a legjobb, a megvilágítás pedig remekül passzol egy hangulatos, gyertyafényes vacsorához, de cseppet sem kedvez a fotózásnak. Se színében, se fényerejében. Ezért tegnap előtt a konyhapultot átmatricáztam feketére, korábban összeraktam két refit, tegnap este pedig elkészültek az első próbaképek. Az már látszik, hogy újabb refikre lesz szükség, és persze némi tanulásra. Bárhogy van is, szeretnénk a lehető legtöbb saját képet gasztrovonalon is, ehhez pedig a konyhát sem lehet érintetlenül hagyni. Muszáj lesz átalakítani amolyan konyhastúdióvá.
Lelkesedéssel tölt el minket, hogy tegnap este óta úgy tűnik, hogy egyikőtök beszáll a receptgyártásba. Bearanyozta az esténket, amikor megkaptuk az első receptet és fotókat. Köszönjük!
Ha bármi észrevételetek van, továbbra is örömmel fogadom-fogadjuk!
A legjobbakat, mint mindig, üdv: Cen’
Fotó: Centauri | Ez még egy rossz fotó, de remélem, egy hét múlva más minőséget hozunk már.
Hú!! 🙂
Megnézném, hogy készül itt a palacsinta! 🙂
Én is! 🙂 🙂
Én is! Aztán szívesen meg is kóstolnám! 😉🙂