Fotókon az épülő debreceni akkumulátorgyár

CATL Akkumulátorgyár

Fotókon az épülő debreceni akkumulátorgyár


Az MTI készített néhány felvételt a talajelőkészítő munkálatokról a kínai Contemporary Amperex Technology Co. Limited (CATL) leendő akkumulátorgyárának területén, a Debrecen közelében található Déli Ipari Parkban. A gyár a valaha volt legnagyobb értékű magyarországi beruházás, amelynek összértéke mintegy 3000 milliárd forint.


Fotók: MTI/Czeglédi Zsolt

Hozzászólásokhoz gördülj a kapcsolódók alá!


Kedves olvasó,

ha nem vagy még támogató, lépj be a Klubba ITT. Csupán havi két kiló kenyér áráért, 2200 forint támogatásért elérsz minden támogatói tartalmat, a heti videókat és írásokat is. Alkalmi támogatásra Paypalon keresztül van lehetőség (kattints a kis gombra!).

Ha egyik mód sem megfelelő neked, de szeretnéd támogatni a Cenwebet és a rezervátumot, akkor keress minket mailben a hello@centauriweb.hu vagy a centauri16@gmail.com címen. Segítségedet előre is megköszönve, és remélve, hogy szövetségesek leszünk.   

még több technológia

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

Kínai közutakon futhat az önvezető Tesla

A Reuters hírügynökség belső vállalati forrásoktól származó értesülése szerint a Tesla teljesen autonóm önvezető szoftverre tervez hatósági engedélyt kérni Kínában…Tovább

még több hír

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

Elásott kincset találtak a Tisza-tónál

Földbe rejtett, 70 ezüstérméből álló bécsi fillér és egy ezüst áldozókészlet is előkerült a Régészeti Intézet Tisza-tó, Tomajmonostora melletti kutatási projektjében…Tovább

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük