- This topic has 13 hozzászólás, 4 résztvevő, and was last updated 6 months, 2 weeks telt el by Szabó Edit.
-
IndítottaTémakör
-
2024.02.08.-13:36 #20915
Mit főztök? Milyen receptet kerestek? Milyen trükköt osztanátok meg velünk?
-
IndítottaTémakör
-
SzerzőHozzászólás
-
-
2024.02.23.-12:50 #21848
Gőzöm sincs arról, van-e erre bármiféle igény, de állítólag sokan szeretik megmutatni, mit sütöttek, mit főztek. Nekem nem volna ellenemre, ha erre is használtátok a fórumot. Ráadásul körülbelül egy hete már fotót is tudtok feltölteni. Kedvcsinálónak én is mellkelek egy ételfotót 🙂
-
2024.02.15.-16:13 #21380
Most olvastam, hogy a palacsintának is van világnapja! 🙂 Idén február 13-án volt – két nappal előtte osztotta meg Cen’ a “Magyar palacsinta francia partoknál” videóját -, jövőre pedig március 4-én lesz.
Ezt lehet tudni róla:
-
2024.02.23.-16:04 #21863
Uhh ez valami meggyes csoda? Imádok mindent, ami meggyes!
-
2024.02.23.-12:48 #21846
Rájöttem, hogy a fórummal az egyik legnagyobb gond az lesz, hogy nem jut elég időm rá. Elkerüli majd sok hozzászólás a figyelmemet. 🙁 Köszi Edit a linket utólag is 🙂
-
2024.02.23.-18:11 #21866
Pedig most még csak páran használjuk a Fórumot. Mi lesz, ha a nagyközönség is rászabadul? Nem fogod győzni. ☹
-
-
-
2024.02.09.-19:09 #21069
Bab és brokkoli-uhhh brutál merénylet a belek ellen, ám biztosan finom. Nagyon szeretem a bizarr párosításokat. Főleg, hogy vega gyerekem van és örök izgalom mi a frászt dobjak össze, ha jön.
-
2024.02.23.-12:46 #21845
Mondjuk az én brokkoli babomban csülök is van. Ez az egyetlen étel, amiben sertést használok 🙂 Nem egy vega cucc. Amúgy a gyomornak meg kifejezetten jó, legalábbis az én gyomromnak. 🙂
-
-
2024.02.08.-14:07 #20923
Szabó Edit | Nem, a brokkolis bab receptjét galád módon titokban tartottam. Ez tényleg az én
specialitásom, többször is utána néztem, még csak hasonlót sem készítenek sehol a világon, és aki kóstolta, mindenki odáig volt meg vissza, én meg nehezen válok meg a recepttől. Ez nagy parasztság? | Más: ugye, hogy praktikus a fórum? Most erről melyik cikk alatt beszélgethetnénk?-
2024.02.08.-14:15 #20928
Pl. a brokkolis babot bemutató cikk alatt! 🙂 Vicceltem! Ami nem publikus, az maradjon is az.
Látom, fejlesztgeted a Fórumot. Most elköszönök, majd később még benézek.
Jó lesz ez!! 🙂 🙂
-
-
2024.02.08.-13:59 #20922
Azért én maradok legközelebb az eredeti receptnél! Finom, selymes lett a tészta, csak a túró ízét nem igazán lehetett érezni.
A brokkolis babról meséltél már? -
2024.02.08.-13:43 #20918
Ma nem főztem, csak melegítettem.
Tegnap viszont – azt hiszem – sikerült egy új receptet kreálnom véletlenül. 🙂
Túrófánkot sütöttem, és későn vettem észre, hogy a túró helyett a krémsajtot tettem a tésztába. Mindkettő volt a hűtőben, és hasonló volt a dobozuk. Az állaguk is hasonló volt, mert nem rögös túrót vettem ezúttal, hanem krémeset. Csak akkor vettem észre a bakit, amikor a dobozt ki akartam dobni a szemétbe.
Végül beletettem a túrót is, és nagyon finom lett az eredmény!Lehet, hogy az új receptek egy része is így születik? 🙂
-
2024.02.08.-13:55 #20921
Szabó Edit | Köszi! Ha volna időm, rögtön ki is próbálnám 🙂 A receptek egy része biztosan így jön létre. Így keletkezett az én egyik specialitásom is a brokkolis bab.
-
-
2024.02.08.-13:37 #20916
-
-
SzerzőHozzászólás
- Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.