Földrengés rázta meg Észak-Magyarországot

földrengés Magyarország

Földrengés rázta meg Észak-Magyarországot


Ma 18 óra 54 perckor 2,7-es erősségű földrengés történt a Bükki Nemzeti Park területén, Egertől mintegy tizennégy kilométerre észak-északkeletre. Károkról nem érkezett jelentés, de a földrengést több helyen is érezték, például Felsőtárkányban, Bükkzsércen és Répáshután.

Forrás: Időinfó-Metkép/Facebook, Kövesligethy Radó Szeizmológiai Obszervatórium, kép: Unsplash

Hozzászólásokhoz gördülj a kapcsolódók alá!


Kedves olvasó,

ha nem vagy még támogató, lépj be a Klubba ITT. Csupán havi két kiló kenyér áráért, 2200 forint támogatásért elérsz minden támogatói tartalmat, a heti videókat és írásokat is. Alkalmi támogatásra Paypalon keresztül van lehetőség (kattints a kis gombra!).

Ha egyik mód sem megfelelő neked, de szeretnéd támogatni a Cenwebet és a rezervátumot, akkor keress minket mailben a hello@centauriweb.hu vagy a centauri16@gmail.com címen. Segítségedet előre is megköszönve, és remélve, hogy szövetségesek leszünk.   

földrengések

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

Kisebb földrengés volt a szomszédban

Kisebb földrengés volt vasárnap Ausztriában, a magyar határhoz közel eső térségben. Mint a Kövesligethy Radó Szeizmológiai Obszervatórium a Facebookon írta…Tovább

még több gaia

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

Földrengés volt New York környékén

Közepes erősségű földrengés volt pénteken délelőtt az Egyesült Államok északkeleti partvidékén, a New York és Philadelphia közötti sűrűn lakott területen…Tovább

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük