Indulunk egy csapat kisállatért és kiderül, melyik lesz az ezredik faj a birtokon

Indulunk egy csapat kisállatért és kiderül, melyik lesz az ezredik faj a birtokon


Talán nem túlzás azt állítani, hogy holnap reggel kilenctől radikálisan megváltozik az élet a birtokon – bár valami okból mindig is változik -, és olyan mozgalmas időszak jön, amilyen rég nem volt. Vagy olyan, amilyen még sosem. Ez lesz Magyarország egyetlen olyan privát természetvédelmi területe, ahol fajvisszatelepítési program is zajlik.

Fogadjátok szeretettel az erről szóló első podcastet!


Hozzászólásokhoz gördülj a kapcsolódók alá!


Kedves olvasó,

ha nem vagy még támogató, lépj be a Klubba ITT. Csupán havi két kiló kenyér áráért elérsz minden támogatói tartalmat. Alkalmi támogatásra Paypalon keresztül van lehetőség (kattints a kis gombra!).

Ha egyik mód sem megfelelő, de szeretnéd támogatni a Cenwebet és a rezervátumot, akkor keress minket mailben a centauri16@gmail.com címen. Segítségedet előre is köszönjük!   

még több “Kert és vadon”

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

5 hozzászólás

 1. Azt remélem, hogy róluk is olyan érdekes beszámolókat kapunk majd, mint annak idején a ludikról! Bár az ő költésüket nem tudjuk nyomon követni, de a növekedésük és a további sorsuk legalább olyan izgalmas lehet.

  A legjobbakat minden fogolynak és minden szabadnak! 🙂

  1. Author

   Ó, szerintem ez sokkal izgalmasabb lesz. Egyedi gyűrűket is kapnak a tervek szerint, és nem egyszerűen háziállat vagy hobbiállattartásról van szó, hanem egy visszatelepítési kísérletről. Ez páratlan lesz, azt hiszem.

 2. Nagyon örülök, rettentően szurkolok, hogy gördülékeny legyen minden holnap! Már most tudom, hogy imádni fogok minden képet, videót ami a foglyokról készül majd. Drukkolok, hogy sikerüljön felnevelni, és a környéken tartani őket!
  Erről a vidékről is eltüntek, évek óta egyet sem láttam.
  Jó hosszú utad lesz, balesetmentes közlekedést, optimális időjárást kívánok holnapra!

  1. Author

   Köszi, szerencsésen megérkeztünk, és a kis fogolycsibék már esznek és isznak, és melegednek az infra alatt.

 3. Nagy kaland lesz, tényleg! Nekünk pedig szívet melengető történet. Sikerülni fog! Sikerülnie kell! Milyen jó érzés lesz jövőre, megpillantani az új nemzedéket! És ez a történet ma kezdődik! Drukkolok, kedves Fogolypapa!🙏🤗😍

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük