Ez volt az idei szezon első téli napja

fagypont alatt

Egy községben fagypont alatt maradt a csúcshőmérséklet


A Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei Milotán, az ország legészakkeletibb csücskében hétfőn nem érte el a csúcshőmérséklet a nulla fokot, így ez volt az idei szezon első téli napja – közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat Facebook-oldalán hétfőn.

Azt írták: bár ez az ország döntő részén nem így volt, az északkeleti tájakon, főleg a Nyírségben nem emelkedett fagypont fölé a hőmérséklet egész nap. A bejegyzéshez tartozó kép szerint Milotán mínusz 0,6 fok volt hétfőn a legmelegebb órákban.

Forrás: MTI, kép: Unsplash

Hozzászólásokhoz gördülj a kapcsolódók alá!


Kedves olvasó,

ha nem vagy még támogató, lépj be a Klubba ITT. Csupán havi két kiló kenyér áráért, 2200 forint támogatásért elérsz minden támogatói tartalmat, a heti videókat és írásokat is. Alkalmi támogatásra Paypalon keresztül van lehetőség (kattints a kis gombra!).

Ha egyik mód sem megfelelő neked, de szeretnéd támogatni a Cenwebet és a rezervátumot, akkor keress minket mailben a hello@centauriweb.hu vagy a centauri16@gmail.com címen. Segítségedet előre is megköszönve, és remélve, hogy szövetségesek leszünk.   

még több időjárás

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

még több tél

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

Az ősz eddigi leghidegebb éjszakája jön

Szerda éjszaka országszerte fagy várható, pénteken pedig markáns hidegfront érkezik, amely mögött hétvégére téliesre fordul az időjárás. Az előrejelzés szerint…Tovább

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük