Negatív pillangóhatás | Twin Peaks Soundtrack | Falling

twin peaks soundtrack

Nem tudom eldönteni, fáradt vagyok csak, fronthatás van-e, vagy esetleg valahol tőlem távol megváltozott valami a világban, és amint egy távoli vulkánkitörés hamuja is képes váratlanul és indokolatlanul vörösre színezni az alkonyt, úgy ez a távoli változás, amiről talán sosem tudunk meg semmi közelebbit, enyhe hullámokat vet ebben a térben és ebben a jelenben, ebben az estében; talán az univerzum túlsó felén történt valami gigászi változás, de olyan messze, hogy egyfajta negatív pillangóhatás érvényesül, vagyis nem egy kicsi anomália okoz térben és időben jóval odébb földrengető változást, hanem galaktikus mértékkel mérve is forradalmi változás generál itt leheletnyi eltérést az elmében és a ma estében.

Jó éjt!                     

Fotó forrása: Pixabay

9 hozzászólás

 1. Hűha! Ez elég kísértetiesen hangzik. Főleg a zenével együtt. 😱 De amúgy lenyűgöző gondolatmenet. (A Twin Peaks nálam is volt talonban egyébként.)

   1. Nem baj, én úgysem tudtam volna ilyen elgondolkodtatót, mágikusat írni hozzá, csak azt, hogy többek között erre a zenére játszottunk „sötéteset”. 🙂 Meg aztán van még twin peaks-zene, szóval lehet, hogy egyszer még én is hozok.

 2. Kurta, furcsa nap volt.
  De jön majd egy újabb…

  1. Author

   Viszont teljesült egy nagy álmunk: VAN MÁR AZ OLDALON GÖRGETÉS! Lásd jobb alsó sarok! És érdemes letekerni az oldal aljára is!

   1. Tényleg! 🙂 🙂
    Köszi, és örülök!

 3. Imádom a Twin Peaks zenéjét, Angelo Badalamenti nagyot alkotott (szerintem).
  Jó éjt mindenkinek!

 4. Láttam a filmsorozatot annak idején. Már nem sokra emlékszem belőle, de arra igen, hogy a képernyő elé szögezett. 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük