Ilyen volt május utolsó hétvégéje 6 évvel ezelőtt | Fotók!

Ilyen volt május utolsó hétvégéje 6 évvel ezelőtt | Fotók!


Kert és vadon | Fotók: Centauri


Mozgalmas, várakozással teli hétvége volt. Meleg, dolgos, és szép.

Gondolom, sőt tudom, hogy régi olvasók szívesen gondolnak vissza a Cenweb korai korszakára, és sok szempontból a birtok korai korszakaira is. Igen, se szeri se száma az új csodáknak, de kétségtelen, hogy régen, sok-sok évvel ezelőtt is volt itt mit látni, volt miről írni, és jó minderre időnként visszatekinteni.

Hat évvel ezelőtt, 2018-ban, ezen a májusi hétvégén ezt írtam nektek:

Mozgalmas, várakozással teli hétvége volt. Meleg, dolgos, és szép. A kertben is akadt munka bőven, de bármennyi is a munka, a napnyugták, az alkonyi órák mindig kárpótolnak – mint ezúttal is, főként, ha a nyugvó nap rézsút beeső fénye, az udvar színei és a locsolás egy kis fényképezésre is módot adnak a nap végén. Fogadjátok szeretettel! Üdv: Cen’Hozzászólásokhoz gördülj a kapcsolódók alá!


Kedves olvasó,

ha nem vagy még támogató, lépj be a Klubba ITT. Csupán havi két kiló kenyér áráért elérsz minden támogatói tartalmat. Alkalmi támogatásra Paypalon keresztül van lehetőség (kattints a kis gombra!).

Ha egyik mód sem megfelelő, de szeretnéd támogatni a Cenwebet és a rezervátumot, akkor keress minket mailben a centauri16@gmail.com címen. Segítségedet előre is köszönjük!   

még több “Kert és vadon”

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

Sikerrel járt a verebek védelme? | Fotók!

Mivel fészkelőként a mezei veréb nincs jelen a birtokon – körülbelül 2015 óta – fontos célkitűzés volt, hogy 2024-ben végre visszahozzuk a fészkelő fajaink közé….Tovább

1 hozzászólás

  1. Én nagyon szeretek visszaemlékezni a régi időkre! Amikor még a birtok lakói voltak pl. emuk, pónik és ludik is. 🙂

    2016. július 5-én posztoltál a fb-on egy videót, amit te csináltál. Vadon az udvaron (éjjel) címe volt a posztnak. Ez a videó még nem olyan profi módon készült, mint a mostaniak, de nagyon élveztük. Találgattuk, hogy milyen állatokat látunk rajta.
    Meg is kerestem, és megnéztem az előbb. 🙂

    Erről jutott eszembe: vannak most sünök a birtokon?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük