• Slider
  • previous arrowprevious arrow
    next arrownext arrow
    Slider
  • Slider

2021.12.05. Egy dilemma – Mikor találkozzon Daniel és Anna?

 Egy dilemma – Mikor találkozzon Daniel és Anna?

2021.12.05. Ahogy láttátok a tegnapi részletből, a szavazások alapján úgy raktam össze a történetet – némiképp reflektálva a közelmúlt eseményeire is (a norvég földcsuszamlásra) –, hogy Greg tanyájánál megmozdul egy gleccser, azaz pontosan még nem derült ki, mi történt, mindenesetre, mivel Daniel barátja egyértelműen „vikingblond” gleccserrégész, és erőteljesen javasoltátok, hogy a történet az olvadás miatt felszínre kerülő viking leletek körül forogjon, kézenfekvő volt ez az irány. Ilyenkor előfordulhatnak útlezárások, és előkerülhetnek egészen meglepő dolgok a jégből vagy a jég alól. 😊

Annyi mindent tisztáztunk már, hogy megnyílt a lehetőségem néhány nagyobb lépés felé. Annyit elárulok, az útlezárás miatt Daniel visszakényszerül a legközelebbi városkába, mielőtt megpróbálná kerülővel elérni Greg vityillóját. Az is világos, hogy mivel Greget keresi, kisebb nyomozásba kell fognia. Ha pedig gleccseromlás és földcsuszamlás van, cseppet sem volna meglepő, ha női főhősünk újságíróként és fotóriporterként máris a helyszínen tartózkodna.

Ezzel kapcsolatosan döntsünk gyorsan egy kérdésről. Amikor Daniel visszamegy a városba, és ott nyomozásba kezd, találkozzon-e Annával? Szavazzátok meg a Facebookon. Szokás szerint felteszem a két kérdést szép, piros telefonnal hozzászólásban ITT, s annak fényében, mit mondatok, hozom a következő fejezeteket.

Hajrá Szerzőtársak!

HOLNAP ESTÉRE IGYEKSZEM FRISSÍTENI AZ EDDIGIEKET ÖSSZEFOGLALÓ SLIDEREKET 🙂


Hozzászólásokhoz gördülj lejjebb!


 

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Slider


Slider


Slider


Feliratkoztál már hírlevélre? Próbáld ki!

    Név*

    Email cím*

    Vélemény, hozzászólás?

    Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük