• Slider
  • previous arrowprevious arrow
    next arrownext arrow
    Slider
  • Slider

2020.12.30. Egyetlen fontos kérdés Gregről – Mi a titok?

2020.12.30. Hajrá Greg!

Kedves Szerzőtársak!

Csak röviden pár szó Gregről, és Greg profilozásáról. Cáfoljatok meg, ha tévednék, de nekem úgy tűnik, egyre olajozottabb a profilozás, és egyre markánsabb, izgalmasabb profilokat kapunk. Greg – erősen úgy tűnik – egy laza, sörözős, kicsit bohém, dohányzó, nagy lélek, szakmáját tekintve pedig régész. Azért is remek, hogy már ilyen sokat tudunk róla (részletes profilt is készítek hamarosan), mert döntésetek szerint nem tűnik el nyomtalanul a vadonban, s végül ő is megkerül.

Kezd egy jól körvonalazható történet és kapcsolatrendszer kirajzolódni előttünk egy még nem létező történet horizontján – remélem, ti is érzékelitek, és ez nagyon szép. Ez mindig jó érzés, és izgalmas, ha hosszabb történetet írunk.

Szeretném megköszönni a nyitottságotokat, és azt az örömöt és izgalmat, amit én kapok tőletek, amikor ti profiloztok. A kisregényünk – ebben most már biztos vagyok – biztatóan halad egy kalandos történet felé. Az továbbra is jó volna, ha új emberek is bekapcsolódnának, ezért továbbra is arra kérlek titeket, osszátok a kisregény-posztokat. A történet végére összeállítok egy szerzői stáblistát; meglátjuk végül hány ember története lesz ez.

És mivel tegnap egy másik kérdés is eldőlt, olyan kérdés ráadásul, ami megkönnyítheti a haladásunkat, és az egész történetre jelentős hatással lehet, ezt felteszem villámszavazásra.

A többség tetszését elnyerte az a javaslat, hogy Greg régészként valamit keresett északon, és eltűnésének hátterében is ez áll.

Ezúttal igazán elereszthetitek magatokat.

Tegyetek javaslatokat, mi legyen az, amit a mi jó kedélyű svédünk északon keres?

És ne felejtsetek el egymás javaslataira szavazni, hogy könnyebben bontakozzon ki a csapásirány.

NE FELEDKEZZETEK MEG A KEDVELÉSRŐL ÉS A MEGOSZTÁSRÓL SEM

Jó munkálkodást, kedves Szerzőtársak! Hadd pörögjön fel a fantázia! Gondoljatok arra, hogy Jack Daniel útját is jelentősen meghatározza majd, hogy a barátja miért ment északra, mit keres ott; hisz majd Danielnek is ebből kell kiindulnia.


Hozzászólásokhoz gördülj lejjebb!


previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Slider

Slider

Slider

Feliratkoztál már hírlevélre? Próbáld ki!

    Név*

    Email cím*

      

    2 Comments:

    1. Szabó Mihályné

      Szia, Cen’! Szerintem azért tűnt el annyira, mert véletlenül rábukkant egy régóta a jég fogságában rekedt állat csontvázára. Utána kell néznie, hogy foglalkozott-e már korábban vele a szakirodalom, s ha igen, mi lehet az???

    Vélemény, hozzászólás?

    Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük