Mit szeretnétek hallani?

hallani

Mit szeretnétek hallani?


Talán észrevettétek, hogy a podcastok, vagy klasszikusabban szólva, rádióműsorok terén is bontogatjuk a szárnyainkat. Eddig főleg Cen’ hozta az új formátumú tartalmakat, de én is hamarosan bekapcsolódom a(z el)beszélésbe.

Sőt, olyan is lesz, hogy egymással beszélgetünk, ehhez pedig tőletek is várjuk az ötleteket. Milyen témákat szeretnétek hallani, amiket megvitatunk, feldolgozunk, kivesézünk, amelyek miatt lelkesedhetünk vagy épp dühönghetünk?

Van, amiről úgy érzitek, hogy nem kap elég figyelmet, pedig megérdemelné? Vagy túl sok figyelmet kap, de közben elsikkad a lényeg? Lehet a tárgy aktuális vagy épp a múlt ködébe vesző, megosztó vagy összekovácsoló, esemény, eszme, történet, vagy ezek hiánya; Osszátok meg, bármi is jusson az eszetekbe, mert ahogy mondani szokás, nincs unalmas téma!

Kíváncsian várjuk a javaslataitokat!

Köszönettel,

Mara

Kép forrása: Unsplash

Hozzászólásokhoz gördülj a kapcsolódók alá!


Kedves olvasó,

ha nem vagy még támogató, lépj be a Klubba ITT. Csupán havi két kiló kenyér áráért elérsz minden támogatói tartalmat. Alkalmi támogatásra Paypalon keresztül van lehetőség (kattints a kis gombra!).

Ha egyik mód sem megfelelő, de szeretnéd támogatni a Cenwebet és a rezervátumot, akkor keress minket mailben a centauri16@gmail.com címen. Segítségedet előre is köszönjük!   

még több podcast

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

5 hozzászólás

  1. Arrol hallanék szìvesen miért jò az inkognitò es hogyan lehet egy rezervatumot ìgy fenntartani. Nyilvan nem a donaciokra gondolok. Hanem mint életstìlusra , megkuzdési mòdszerekre, tuti sokan kedvet kapnak hozzà, ha kiderül miért jò a “vissza a természethez” a természet szereteten és védelmén tùl .

  2. Én arról hallanék szívesen, amiről már kérdeztelek is, de valószínű elsiklottál felette, hogy mi újság nálad a kullancsokkal? Persze, csak röviden. 🙂 Sajnos a madarak hordozzák bőven, de ott a birtokon a nagyobb vadak is. Te bátran, alig ruhában sétálgatsz, nagy fűben is. Nálunk durvul a helyzet, de itt a kutya a kullancsmágnes, persze ő is védve van, amennyire lehet.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük