• Slider
  • previous arrowprevious arrow
    next arrownext arrow
    Slider
  • Slider

2019 november – fotók novemberből

2019 november (Fotó: Centauri)

Boldog vagyok, hogy nem omlott be a honlapépítés folyamata ebben a három, gyönyörű őszi hónapban. Három hónap háromszoros növekedést hozott.


2019.12.01. Egyúttal lezárjuk az őszt is. Szeptember elejétől pörög ismét teljes gőzzel a honlap. Törvényszerű, de legalábbis szükségszerű volt, hogy a fotózás is felpörögjön. Október végén is elégedett voltam már, ami akkor sem jelentette azt, hogy nem tudtam elképzelni több és jobb képet, de a tendencia mindképp jó volt. Ugyanez igaz novemberre is. Talán még egy kicsit erősödött is a képanyag.

Viszonylag sok helyről hoztam képeket, például Bécsből, bár azokat a képeket nem novemberben, hanem tavasszal lőttem. Mégis, ezek is színesítették a felhozatalt. Három hónapon át haladtunk előre. Képben és szövegben. Ez alapvetően nem hosszú idő, de a semmiből fenntartani, feltölteni a honlapot napról napra kemény kihívás, higgyétek el. Nem vinnyogásra akarok hegyezni, csak magyarázom az elégedettségemet. Ami oly ritka. Boldog vagyok, hogy nem omlott be a honlapépítés folyamata ebben a három, gyönyörű őszi hónapban. Három hónap háromszoros növekedést hozott. Háromszor annyi az olvasó, a honlapra mutató találatok száma a Google-ban is több mint a háromszorosára nőtt.

Ez idő alatt 6121 látogató 33.821 alkalommal nyitott meg egy írást. 3200 fotó található az oldalon, ennek 95 százaléka még mindig saját fotó.


2019 november (Fotó: Centauri)

A 2018-as novemberi galériához képest ez a hónap mennyei. 🙂

Persze, temérdek munka van még, sok fejlesztés várat magára, sok kisebb (nagyobb) dolog várat még magára, de a nyíl előre mutat, és ez a lényeg.

Visszatérve a fotózáshoz. November (és részben október) hiányossága, hogy felhagytam a vadkamerázással 🙁, mivel az első sikerek után igen hosszú ideig egyáltalán semmi eredményt nem hozott, és a temérdek munka mellett egyszerűen időm nem volt arra, hogy rendszeresen ellenőrizzem, cserélgessem az aksikat. Ez azonban nem jelenti azt, hogy végleg felhagytam ezzel.


A madáretetők fotózásával látszólag nem sokat haladtam, mindössze egy rövid videóelőzetest mutattam meg, de valójában, a háttérben itt is készül valami. A dolgozószobám és könyvtárszobám mindkét vége etetőhellyé vált, mindkét végén fotózható madárszínpadot alakítok ki – s ezt részben már készen is áll – így munka (írás, szerkesztés) közben is látom, mikor érdemes fényképezni, videózni, sőt, anélkül állhatok bele egy fotózásba-videózásba, hogy kitenném a lábam a szobából. Nem a kényelemszeretetről szól ez, hanem az időhiányról. Sokat remélek ettől a megoldástól. Úgy gondolom, hogy decemberben már ennek is meg kell mutatkoznia a havi galériában.

Addig is fogadjátok szeretettel november hónap képeit. A hónap során két galériát is posztoltam, ezeket külön rakom fel ide is.


2019 november – Fotó: Centauri


2019 NOVEMBER

 DOLGOZÓSZOBA ÉJJEL

 BÉCS


Hozzászólásokhoz gördülj a lap aljára!


Regisztrálj, hogy értesülhess a legfrissebb, legfontosabb bejegyzésekről 🙂

    Név*

    Email cím*


    http://https://centauriweb.hu/archiv/galeria/foto-2018/2018-november-fotok-novemberbol/

    http://https://centauriweb.hu/archiv/termeszet/balaton-legjobb-helyei-madarfotozashoz/

    http://https://centauriweb.hu/archiv/termeszet/oszkoszonto/

    http://https://centauriweb.hu/archiv/galeria/foto-2019/2019-oktober-fotok-oktoberbol/

    http://https://centauriweb.hu/archiv/szinnel-lelekkel/

    http://https://centauriweb.hu/archiv/galeria/foto-2018/best-2018-legjobb-fotoi/

    14 Comments:

    1. Marsovszki Viktória

      🙂 ♥:)

    2. Marsovszki Viktória

      🙂

    3. Ibolya Nagy

      Emlékek, káprázat, szomorúság, szépség 😍
      Köszönöm.

    4. Szabó Edit

      Még csak most kezdődik a tél, majd most lesz igazán élet az etetők körül. Lesz még alkalmad fotózni/videózni. Vadkamerázni sem lehet hónapokon keresztül, de ha jönnének esetleg szép havas, téli napok, kíváncsi lennék az ottani forgalomra.

      (Pár napja új telefonom van, és ezzel meg tudom nézni a galériát, tudok lapozni a képek között! 🙂 )

    5. Holsky Péter

      Csak így tovább – és még ígyebb továbbabb! :)) Mindnyájunk épülésére és gyönyörködtetéséül.

    6. Elárulod, hogy milyen gombák vannak a kosárban?? Nagyon hasonlóan néz ki, “ilyen távolságból”, mint a rozsdasárga tölcsérgomba, de remélem nem az, (bár fiatalon az is ehető) hanem valamilyen ízletes tőkegomba! 🙂

    7. Antal Anikó

      És azt elárulod, hogyan rendezed be a szobád végében a madáretetőt? Ez valamiféle védelmet is jelent majd a kis madárkáknak?

    Vélemény, hozzászólás?

    Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük