A víz bolygója – delfinek, bálnák és fókák tánca

2019.01.27. Nemrégiben megosztottam egy óceáni videót a repülőhalakról – amiben az idilli óceán kegyetlen élet-halál harcok helyszínének tűnt. Annak ellenére is, hogy a felvételek és a repülő halak tudása lenyűgöző. De azért ott is létezik öröm. Az alábbi felvétel erről tanúskodik. Bár a zenei aláfestés – ahogy mondani szokták – nem az én ízlésemet tükrözi, de azért elmegy, és egyébként is kárpótolnak a felvételek. A videó első harmadától megjelennek a cetek, delfinek és bálnák. Nyilván láttatok már örömködő delfineket, de ezek a felvételek különösképp meggyőzőek 🙂 Legalább ilyen szépek a hullámverés víz alatti formációi – mintha csak az óceánt is felhők fednék. Nem rossz bolygó ez! Hálás vagyok azért, hogy én is itt élek 🙂


Ahol a madarak úsznak, a halak repülnek

A Föld, ahol élek – az óceán

Mivel találkozik egy búvár a tengerben? Mindenre gondolnék, de erre nem

Nem hallgattak az oroszokra a gyilkosságra kiképzett ukrán delfinek

11 Comments:

 1. Nagyon lelazítanak ezek a filmek, a delfinek, bálnák régi nagy szerelem, nem rég viszont találkoztam egy fajjal, ami első látásra nagy szerelem lett, a foltos sasrája.

 2. Nagyné Ica

  Lenyűgöző! Számomra a zene is! 😊

 3. Ibolya Nagy

  Gyönyörű, rabul ejt! Te melyik zenét tennéd alá, Cen’?

  • Nem tudom, de már keresgélem a zenét a következő téli videóhoz – kellene még egy kis hideg, egy kis jég a fotózáshoz, de most épp megint enyhül a tél, olvad minden, a “szutyok” meg nem épp fotogén.

 4. Fantasztikus az egész film, nekem a zene is tetszett 🙂 köszi, hogy mutattad 🙂 Ahogy a bálnák kiszaltóznak, arra egyáltalán nincsenek szavak!

 5. Szabó Edit

  Jól sejtettem én, hogy ennek a videónak a megnézésével várnom kell, amíg bekapcsolom a laptopot. Érdemes volt várni és teljes képernyőn megnézni. Tényleg varázslatos világ ez! 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük