2021.01.15. HOPPÁ! ÚJABB REKORD

2021.01.15. HOPPÁ! ÚJABB REKORD

Nem vagyok rekordmániás (remélem), mindössze arról van szó, hogy az előrelépéseket legkönnyebben és legmegbízhatóbban számokban mérhetjük. Utoljára, nem oly régen ITT döntött rekordot a honlap napi látogatottsága. Arra viszonylag sokat kellett várni. A korábbi csúcsot nehéz volt túlszárnyalni, mivel azt a máltai út előtt a Facebook-oldal visszanyerése generálta 2 év szünet után.

Ezúttal hamarabb érkezett az új napi rekord 😊 ma reggelre.

Nem azt jelenti ez, hogy a két időpont között halódott volna a honlap, hisz szinte végig szépen emelkedő pályán volt, csak épp ennyire kimagasló napi adat nem született. Mondani se kell: nagyon örülök. Micsoda nap volt a tegnapi! A „piros cinegével„ és az új napi csúccsal.

Ezúttal nem bonyolódom bele a honlap dolgaiba. Ha valakit érdekel, részletes beszámolókat készítettem a legutóbbi rekord alkalmával arról, hogy kik a honlap olvasói, merre élnek  a nagyvilágban ITT.

2020.12.13. Merre élnek a honlap olvasói a nagyvilágban?

A tegnapi naphoz még csak annyit, hogy elsősorban az Elon Muskról és a földönkívüliekről írt cikk pörgött elég veszettül egész nap, estefelé a “piros cinege” is, de elsősorban nem a törzsolvasók járták a honlapot, hanem sok-sok új olvasó. Kissé sajnálom is, hogy a saját Facebook-oldalamnak ebben vajmi kevés szerep jutott.

Egy másik fronton is szintet léptünk tegnap. Korábban is említettem, hogy kitűztem egy célt valamikor a tavaszi karantén idején, ami a legutóbbi rekordnál 60%-on állt. Jó pár hete már, hogy kis híján elérte a 80%-ot, de nem sokkal alatta, karácsony tájékán megtorpant. Tegnap végre túlmentünk ezen a bizonyos 80%-on is. Azt ígértem, ha elérjük a 100%-ot, megírom, mi is volt ez a cél – s úgy is lesz majd.

Ma egészen biztosan az lesz, hogy a „piros cinegéről” lőjek egy rendes fotót, s ugyanakkor haladjak az elmaradt írásokkal is, s felkészüljek egy mozgalmas-tartalmas hétvégére.

Köszönöm a figyelmeteket, a támogatásotokat! A legjobbakat kívánom nektek innen, télvíz idején, gyönge havazásból! Üdv: Cen’

 

Hozzászólásokhoz gördülj lejjebb!


TÁMOGASD A CENWEBET!

MIT TÁMOGATTOK?

➡ a honlap fennmaradását
➡ hogy olyan dolgokról beszélhessünk, amiről másutt nem
➡ jobban ismerhessük a világot, amiben élünk
➡ gyönyörködhessünk abban, amit már megismertünk
➡ újabb cikkek és könyvek megszületését
➡ nemcsak az irodalmat
➡ hanem a természetet is
Full screenExit full screen
Slider


 

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Slider


Slider


Slider


Feliratkoztál már hírlevélre? Próbáld ki!

  Név*

  Email cím*

  5 Comments:

  1. Papp Anikó

   Gratulálok! 😊 Ez a felrobbant talicska nagyon jó. Szorgalmad meghozza a gyümölcsét.

  2. Ibolya Nagy

   Nagyon örülök, Cen’, gratula!🤗
   Én többnyire a honlap posztjait szoktam osztani, kevésbé a fb-ot, nem hiszem, hogy ez sokat számít a fb-nal.

  3. Gadányi Terézia

   Veled együtt örülök,és gratulálok!

  4. Szabó Mihályné

   Gratulálok az újabb rekordhoz!!!

  Vélemény, hozzászólás?

  Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük