• Slider
  • previous arrowprevious arrow
    next arrownext arrow
    Slider
  • Slider

2020.12.09. Merő promóció és praktikum

Mezei verebek – Passer montanus (Fotó: Centauri)

2020.12.09. Jó reggelt! Hajnal van, a laptop épp írja a borzvár-videó első részét, a honlapon pedig már ott vannak az első olvasók. Csak röviden, mert gondolom, a többség siet.

Nem állítom, hogy elegem van, de majdnem. Két napja harcolok a videóval, de úgy tűnik, nem bír ekkora anyagot kezelni a laptop; közel 40 perces anyagot kellen rendbe vágni, feliratozni, kiegészíteni képekkel, ezzel-azzal. Úgy döntöttem, részletekben rakom fel. Így jó esély van rá, hogy a délelőtt folyamán végre nézhető lesz valami az ígért videóból.

Viszont míg a videóval küzdöttem, nem állt meg az élet, és támadtak ötleteim is.

Arra gondoltam, milyen jó volna ilyen pandémiás időkben élő közvetítést adni.

Egyszerűbb volna sok esetben, mint felvenni egy anyagot, aztán a szerkesztésével bajlódni. El is határoztam, hogy belevágok, de már az első körben azzal szembesültem, hogy a Youtube csak akkor enged közvetítést, ha a csatornán legalább 1000 feliratkozó van ☹ Hogy ebben mi a ráció, nem tudom, de így van. Mivel az én miniatűr törpe-csatornámon van eddig kb. 210 feliratkozó, nem tehetek mást, minthogy mindenkit arra kérjek: iratkozzatok fel ITT!

Ha meglesz az 1000 – végtére is nem olyan sok az – rögtön mehet az élőzés. A Facebookot azért nem akarom erre használni, mert nem az a minőség, és miután kétszer is eltiltottak a saját csatornámtól, nem bízom benne.

Más, de szintén praktikus dolog: tegnapelőtt kiderült, hogy a hírlevél-rendszer nem működött kifogástalanul, így több száz feliratkozó még sosem kapott hírlevelet. Ez, nem kevés agyalás után korrigálásra került, pár nap múlva küldök is hírlevelet.

Változás, hogy a hírlevél-feliratkozók néhány dologról hamarabb értesülhetnek; és lesznek olyan anyagok is, amit csak ők kapnak.

Szóval, iratkozzatok fel hírlevélre!

    Név*

    Email cím*

    Még mielőtt úgy tűnne, hogy ez csak amolyan promóciós poszt, pár szó minden egyébről. A vadak kamerázása még mindig áll. Mivel hetekig egyetlen felvétel sem született, jobb időjárásra várok. A madárbalkon viszont üzemel, sőt újabban rászoktak a mezei verebek is.

    Köszönöm a figyelmeteket! Azoknak pedig, akik esetleg ajánlották a Facebook oldalamat az ismerőseiknek, nagy köszönet! Ha kissé nyers lett ez a blog, elnézést érte; mennem kell, órákon belül ki kell préselnem a laptopból egy videót valahogy. 🙂

    Legyen szép napotok! Üdv: Cen’

    Hozzászólásokhoz gördülj lejjebb!


    previous arrowprevious arrow
    next arrownext arrow
    Slider

    Slider

    Slider

    5 Comments:

    1. Bencze László

      217. feliratkozó vagyok 🙂

      Üdvözöllek Cen

    2. Ibolya Nagy

      Drukkolok, Cen’, nagyon!
      Köszönöm a veréb fotókat, nagyon szeretem őket is 🤗

      ,

    3. Patai Mária Zsuzsanna

      Nem lett nyers, értjük! Régebben sopánkodtunk a verebek eltűnésén, örüljünk, hogy mégis vannak!

    4. Nagyon jó ötlet lenne az élő közvetítés.
      Boldog-boglyás,borzváras nagyon-nagyon tetszik.
      🦨🥰🦨📽
      Köszi,Cen’!🙂
      /1000 meglesz/🤗

    Vélemény, hozzászólás?

    Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük