Könyvfesztivál | Közönségtalálkozók a Szabó Ervin Könyvtárban

Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár

Könyvfesztivál | Közönségtalálkozók a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtárban

Közönségtalálkozókkal, játékokkal, kedvezményekkel várja az érdeklődőket az idén 120 éves Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár (FSZEK), a Budapest Könyvfőváros program főszervezője csütörtökről vasárnapig a 29. Nemzetközi Könyvfesztiválon.

Idén is ismert személyiségek segítségével népszerűsíti a könyvtár az olvasást. Pénteken 15 órakor kezdődik a Nekem az olvasás – Férfi szemmel című beszélgetés. A közönségtalálkozó vendége Szécsi Zoltán háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó, Háy János író és Klem Viktor a Mintaapák, a Kölcsönlakás és a Post Mortem színésze.

Szombaton 15 órától Nekem az olvasás – Női szemmel címmel rendezik a második közönségtalálkozót Janicsák Veca Fonogram-díjas énekesnő, Nagy Tímea kétszeres olimpiai bajnok párbajtőrvívó és Szabó Erika színésznő részvételével.

Mindkét beszélgetésnek a Morcsányi Géza-terem ad otthont, a moderátor Farkas Ferenc, a FSZEK Központi Könyvtárának igazgatója lesz. A Könyvfőváros program standjánál (B épület 59-es stand) a fesztivál ideje alatt 30 százalékos kedvezménnyel lehet féléves vagy éves bérletet váltani a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtárba, de lesznek kreatív foglalkozások, játékok és óriás puzzle is.

Az interaktív Mit olvas Budapest? falon pedig arra kéri a könyvtár a látogatókat, hogy írják fel, éppen milyen könyvet olvasnak.

Hozzászólásokhoz gördülj a kapcsolódók alá!


könyvtár irodalom könyv book

Kedves olvasó,

ha nem vagy még támogató, lépj be a Klubba ITT. Csupán havi két kiló kenyér áráért elérsz minden támogatói tartalmat. Alkalmi támogatásra Paypalon keresztül van lehetőség (kattints a kis gombra!).

Ha egyik mód sem megfelelő, de szeretnéd támogatni a Cenwebet és a rezervátumot, akkor keress minket mailben a centauri16@gmail.com címen. Segítségedet előre is köszönjük!   

még több könyv

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük