• Slider
  • previous arrowprevious arrow
    next arrownext arrow
    Slider
  • Slider

25.000 látogató, 3000 hozzászólás, 2300 fotó, 1000 oldal

honlap jpgcen_logo_circleKedves Mindenki! Nyilván várjátok, mikor kerül sor a kéziratok másolására és küldésére. Először is köszönöm, hogy választottatok, és köszönöm eddigi figyelmeteket. Mivel ITT már részleteztem az indokaimat, most rövid leszek. Ami miatt egy kis ajándékozásra gondoltam, az volt, hogy láttam:

ahhoz mérten, hogy ez a honlap szerény szerzői oldal csak, mégis élő felület,

ami többek között a hozzászólások számában is megmutatkozik. Igaz, ezek zömét voltaképp egy kis csapat hozza össze, mégis egy kicsit élőbb ez a honlap, mint a honlapok általában. Ezért jár a köszönet és az ajándék is.
Mióta a törzsgárdának – remélem, nem sértő a kifejezés – ajándékot ígértem, elhagyta a honlap hozzászólásainak száma a 3.000-et. A legfontosabb persze az, hogy így sikerült megőrizni azt a kapcsolatot, ami a Jack London-túrától datálódik, s amely tavaly karácsony előttig a Facebookon lett egyre aktívabb. Ugyanakkor – ahogy azt már említettem korábban is – aktivitásotokkal hozzájárultok ahhoz is, hogy a honlap látogatottsága nőhessen valamelyest.

Bár eddig durván 25.000 látogató járt itt, ám a rendszeres-visszatérő látogató „mindössze” 3.000. A napi átlagot nehéz belőni, aktivitástól és időszaktól is függ, de nagyjából 50-100 a napi minimum, és 900 körül jár a napi maximum.

Ehhez mérten különösen szembeötlő, hogy a hozzászólások javarészt 8-10 embertől származnak. Nem titok, hogy örülnék e szám növekedésének, de közösségi oldalak nélkül rendkívül nehéz ez ügyben tenni bármit is. Ezért továbbra is arra kérlek titeket, hogy hozzászólásaitokon kívül, amikor csak lehet, támogassátok ezt az oldalt megosztásokkal is 🙂
Talán érzékelhető, hogy mindig igyekszem újítani, fejleszteni valamit, mindig vannak ötleteim, és arra is törekszem, hogy a lehető legfolyamatosabb legyen a frissítés, és egyre több és több új tartalom kerüljön fel. A helyzet az, hogy az írás mellett engem őszintén érdekel ez a lehetőség, egy felület létrehozása, ahol sok szempontból szabadabb a pálya, mint az írás során, hisz itt szólhat zene, záporozhatnak a fotók, készülhetnek videók, befészkelhetik magukat ide filmek, és minderről folyhat párbeszéd is. A honlapot nagyszerű lehetőségnek tartom – de ha ti nem vagytok, és nincs az a pár ezer ember, akik perspektivikussá teszik, akkor jobb felhagyni vele, illetve egyfajta adatbázisként gondolni rá, amely a mostanihoz képest statikus.
Most, hogy a hozzászólások száma elhagyta a 3.000-et, nekiállok a kéziratok másolásának. Úszok a tennivalóban, szóval nem tudom, mikor végzek, de úgy gondolom, hogy kb. 2 héten belül, vagyis még az ősszel mindenki megkapja a kiválasztott szövegrészt + a gránátkristályt.
És még egy fontos adat.

A honlap oldalainak száma erősen közelít az 1000 oldalhoz. Ha így haladunk, több millió karakternyi szöveg lesz itt.

Ezek között jó pár van, ami a mai poszthoz hasonlóan igen bőséges.

Továbbá eddig több mint 2300 fotó került fel az oldalra, ezek oroszlánrésze, legalább 95%-a “saját gyártás”

A honlap jelenleg is átalakításon megy át, amolyan belső átrendezésen, amely kívülről nézve néha szinte észrevétlen. Ám a jövőben bizonyos régi tartalmak frissülnek, új helyre kerülnek, és ezeket – ha nem bánjátok – leporolva újra tálalom ÚJRATÖLTVE cím alatt. Örülnék, ha ezek az újratöltött tartalmak is kapnának némi figyelmet.
Kérlek titeket, osszátok meg velem a véleményeteket. Jöhet a kritika is! Mi jó, mi nem, mi lehetne jobb vagy több vagy kevesebb. 🙂 Előre is köszönöm! A legjobbakat!

 

http://https://centauriweb.hu/archiv/kotetek/dragako-es-kezirat-az-olvasoknak/

http://https://centauriweb.hu/archiv/blog-4/blog-2018/2018-marcius/2018-03-14-20-000-felhasznalo-1-000-hetente/

26 Comments:

  1. Nekem tetszik, úgy ahogy van! Hoppá, én nem választottam papírt, de nem is fogok, valamelyest már ismersz, tehát azt kérem, ami szerinted passzol hozzám. 🙂 🙂 Én nagyon sokszor linkelem be az oldalt ismerőseimnek, de tudom, hogy ők általában néma látogatók. 🙂

    • Patai Mária Zsuzsanna

      Én is néma látogató leszek lassan, mert annyi a dolgom mostanában, hogy épp csak olvasni esek be esténként, azt sem győzöm naponta! De Szabó Editnek köszönhetően minden friss bejegyzés elém kerül, és én is megosztom természetesen.

      • De azért jó néha látni-olvasni téged – talán rosszul emlékszem, de mintha még nem választottál volna a kézirathoz szöveget 🙂 🙂

        • Patai Mária Zsuzsanna

          Jól emlékszel, bizony! Igyekszem utolérni legalább magamat. Ica pedig nem tűnt el, jól van, csak sok a csibéje, mert ő olyan Tyúkanyó, tudod…hamarosan jelentkezni fog.

          • Köszi – főként a hírt Icáról 🙂 Addig is add át üdvözletünket – azt hiszem beszélhetek többiek nevében is 🙂

            • Nagyné Ica

              Kedves Cen’!

              Köszönöm Neked, nagyon kedves és figyelmes vagy! Nem feledkeztem meg Rólad/Rólatok és honlapról sem. Sokat gondolok Rátok, de amint Patai Mária Zsuzsanna írta, sok a tennivalóm. Nem mentegetőzésnek és magyarázatnak szánom, de ez a valóság. Bízom benne, rövidesen másképp lesz. Addig is ölellek Benneteket. És igyekszem minden bepótolni.
              Szeretettel: Ica

            • Nagyné Ica

              Olvastam nagylelkű felajánlásodat Cen’. Ilyet az ember legmerészebb álmában sem gondolhatott volna! Óriási megtiszteltetés az olvasónak! Ha engem kérdeznél, pillanatnyilag választani sem tudnék.
              Hiszen tudod, mind szeretem amit írtál…persze nem olvastam még el mindent…

              Ha én kérdeznélek Téged: Tudnál nekem választani? Mi illene hozzám?

              • Először is, örülök, hogy viszontlátlak-viszonlátunk, másodszor pedig nem venném magamnak a bátorságot, hogy azt gondoljam, eléggé ismerlek ahhoz, hogy válasszak neked. Válaszd azt mondjuk ami először eszedbe jut! 🙂

                • Nagyné Ica

                  Köszönöm! Már akkor is tudtam mit szeretnék, amikor feltettem a kérdést Neked Cen’. Kérlek, ne neheztelj miatta! Buta dolog volt.

                  Nem tudom mi fér bele a kéziratba, de Philemon és Baucis-t szeretném a villámnovellák közül, illetve a Búcsúzó meggyfákat a Legszebb emlékek közül. Persze, csak ha lehet….:)

          • Nagyné Ica

            Köszönöm! <3

  2. Ibolya Nagy

    Kedves Cen, megajándékoztál bennünket nagyszerű, értékes posztokkal, fotókkal, én biztos, hogy több és jobb lettem általad, rengeteget tanultam, nemcsak ismeretekkel vérteztél fel, de bepillantást nyerhettem egy nagyszerű ember gondolkodásába, megismerhettem világlátásodat, viszonyodat a világhoz és ez a legtöbb, mit adhattál. A többi ráadás, ami nem kevés.
    Köszönöm, hogy “ismerhetlek” az írásaid, fotóid, gondolataid által és amíg képes leszek rá a későbbiekben is szeretném követni munkálkodásodat. A köszönet téged illet.😊😍

  3. marsovszki viktória

    ♥ ♥ ♥ Keresve sem találhat az ember ennél emberségesebbet, szebbet, Cen. ♥ ♥ ♥
    Osztom is, ha ezzel segítem a népszerűségét a honlapodnak, naná, hogy osztom. 🙂
    Az oldaldon jelzett idő viszont eltér a gépem alsó sarkában jelzett “pontos” időtől. 😀
    Már arra gondoltam, hogy egy fiktív időzónában élsz. 🙂 Ezt egy mai hozzászólásban pontosan jeleztem. Ez csak azért gond nekem, mert néha szeretnék összebeszélni veled, veletek. 🙂

    • Köszönöm a jelzést, utána járok, mi lehet a gond. Röstelkedve vallom be, hogy ugyanezt a problémát hónapokkal ezelőtt már Szabó Edit is jelezte – tényleg zavaró 🙂

      • Szabó Edit

        Arra kellene rájönni Cen’ – vagy lehet, hogy tudod is -, hogy a hozzászólás blokk honnan veszi az időt, mert szerintem ott van rosszul beállítva.

        Most két órás a késés a hozzászólás idejében a ténylegeshez képest (csak az óra rossz, a perc jó). Én úgy tippelek, hogy az októberi óraátállítás után megint csak egy óra lesz, mert akkor változott egy óráról kettőre, amikor átálltunk a nyári időszámításra. Vagyis ahonnan az idő jön, ott az óraátállítást sem veszik figyelembe.

        • köszi, még nem jutottam el odáig, hogy ennek utánajárjak, de mint tudjuk, ami késik…

          • Szabó Edit

            Ha lesz időm, majd letöltök valami ingyenes html editort a netről, és belenézek az oldal forráskódjába, hátha rájövök valamire. (Most nincs ilyen editorom, egy ideje nincs ilyesmire szükségem.)
            Ha lesz valami eredmény, majd szólok.

  4. Szabó Edit

    Gratulálok és örülök! 🙂 🙂
    Azt gondolom, hogy egy bizonyos tanuló idő után – míg a jelenlegi forma nagyjából kialakult – megszoktuk az oldalt a fb után, és kitapasztaltuk, hogy hogyan lehet/érdemes használni.

    Én a hozzászólók közül hiányolok pár embert, akik a Facebookon igen aktívak voltak. Hová lettek? 😮 Nem gondolnám, hogy nem találtak ide. 🙁

    Én eddig sem rejtettem véka alá a véleményemet az oldallal/posztokkal kapcsolatban, ezután sem fogom, ezt megígérem. 🙂 A megosztásokról sem feledkezem meg továbbra sem. Megfogadtam, hogy amíg csak lehet, a fb nem marad Centauri nélkül. 🙂

    Megyünk tovább így együtt mindnyájunk örömére. Neked pedig köszönjük, hogy ezt megtehetjük, s hogy van ez az oldal 🙂

  5. Szabó Edit

    A kéziratok másolásának nincs határideje! Ha karácsonyi ajándékként kapjuk őket, annak is nagyon fogunk örülni. 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük