• Slider
  • previous arrowprevious arrow
    next arrownext arrow
    Slider
  • Slider

2018.05.23. Itt az idő, valaki meghal, már csak néhány óra

krimi 22018.05.24. 1:41 (Vér)frissítés: Valaki itt volt. Valaki 1:39-ig figyelt. Budapesti lakos, ott él (vagy élt?), vagy a vonzáskörzetében. Próbáltam utolérni itt, üzenni: jól teszi, ha figyel! – de mire frissítettem volna, kilépett.  
 
nők gif z8ot8o2018.05.23. 22:08 Itt az este. Elnéptelenedik az utca – és az internet. Jön a sötét, jön a köd, jön a nyomasztó pára, gőz száll fel a csatornákból, sárga taxik és fekete autók „hatalmasan fordulnak”; ballonkabátos emberek jönne-mennek a forgóajtókban, fekete táskákat lóbálnak, izzó cigarettavégeket taposnak el véres cipősarkak; fekete kalapok, árnyékba vont suttogó borostás állak, fülig csapott gallérok, reszkető nők, titkok, kések, lakatok, zárak. 
Éled az az éjjeli élet, amely a világot vadul és titokban, erős kézzel nappal is irányította. Gazdát cserélnek ma a város negyedei, már csak néhány óra. Kifutnak a rendőrautók szirénázva, már csak néhány óra. Terjed a csönd, terjed a suttogás, terjed a félelem, tudja már mindenki, aki számít, hogy hamarosan sok lesz itt a zsír új hulla – csak türelem, már csak néhány óra.

Azt hiszem krimit írok, itt az ideje – itt ez a zene, itt ez az éj, krimit írok róla. Szereti a krimit valaki – van itt olyan? Jó lesz ez a zene hozzá? Mondd meg rögtön – máskülönben felkereslek.

 

http://https://centauriweb.hu/archiv/novellak/villamnovellak/ollo-es-cella/

19 Comments:

  1. Jöjjön akár egy villámkrimi, repülőkrimi: állok elébe, félősen kissé de nagyon kíváncsian 🙂 🙂

  2. Nincs sok idejük, jobb ha belehúznak 🙂

  3. Ibolya Nagy

    A lélektani krimit szeretem igazán. Felcsigáztál Cen’, nagyon várom!😲🤔

  4. Ez a zene, mint a “Rózsaszín párduc” vagy mi volt az a film, olyan 60-as évek, nem?????? 🙂 🙂

  5. Szabó Edit

    😮 Szeretem a krimit! Van olyan, amihez el tudom ezt a zenét képzelni. Jöjjön hát! 👺😱

  6. Nem krimit szeretnék olvasni tőled, hanem valami igazi tudományos fantasztikust, más galaxisokról, a multiverzumról,…………. 😀 😀 A krimiket csak írják a skandinávok. 🙂

  7. Szabó Edit

    😮😮🔍👀😎

  8. Szabó Edit

    Azt hiszem, rákeresek majd a neten a Google Analyticsre, hogy egy kicsit megismerjem… 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük